Všechny vás moc zdravím a vítám na svém profilu. Bez masa se stravuji a vařím od roku 1997 a bez mléka od roku 2014, nyní už v receptech využívám pouze vajíčka od našich vlastních slepic zachráněných z velkochovů, které jsou u nás na dožití. Jídla připravuji ze zdravých, snadno dostupných, většinou obyčejných sezónních surovin, nikterak nákladných. Recepty jsou často přirozeně bezlepkové. Zde na Forendors nabízím speciální obsah. Jídelníček na celý týden s použitím mých vyzkoušených receptů obsahuje vždy oběd a večeři, na neděli ještě i s dezertem, a bude zveřejňován vždy o víkendu, abyste si mohli rozvrhnout nákupy potřebných surovin. Také jsem navázala na tradici Rozhovorů ve Svatojánu, na které se můžete těšit v nepravidelných intervalech, a ve kterých představím inspirující osobnosti. Kromě toho se s vámi podělím o své vlastní zkušenosti s přírodní léčbou, které se věnuji téměř celý dospělý život. Osobní komunikace pro mne byla samozřejmostí vždy a není tomu jinak ani zde.
Můžete se nechat inspirovat návrhy bezmasých a bezlaktózových jídelníčků na celý týden včetně nákupního seznamu.
Uvidíte veškeré reportáže z návštěv a rozhovory se zajímavými lidmi.
Dozvíte se, jak mi fungují léčivé rostliny a další přírodní substance na nejrůznější druhy onemocnění a potíží.