
Základy ajurvédského stravování
Víte, co je super? Že nemusíme podle ajurvédy jíst ostré kari indické jídlo, aby to bylo jídlo výživné, harmonizující a tzv. ahár rasajan neboli omlazující jídlo. Můžeme jíst z běžně dostupných surovin a ideálně lokálních, ale můžeme se společně naučit s jídlem pracovat a pohlížet na každý náš talířek, aby byl vyvážený.
V záznamu ze zoom živého vysílání se dozvíte
Co to pro nás je ta zdravá strava
Jak si sestavit každý talířek a jídlo podle principů ahár rasajan
O vlastnostech potravin a jak s nimi pracovat
Jaké jídlo je sattvické a jak to prakticky uvézt do života
Jak udělat jídlo dobře stravitelné
Co je to áma
Jak se vyznat v kořeních a kdy které používat v kuchyni
Jak dát do jídla všech 6 chutí
Co je to prabháva a jaké jsou neslučitelné kombinace potravin?
Jak vařit podle ajurvédy
marmová sestava pro podporu trávení
V ceně jsou 4 hodiny videozáznamu, prezentace i pracovní listy.