O tomhle místě jsem nevěděla, ale musíte o něm vědět vy! Proč? Pokud chcete netradiční večer a ochutnat něco, co si nedovedete představit co je nebo jak může dohromady chutnat, tak to je ono! Navíc Dakešický pivo, měla jsem poprvé a určitě ne naposledy. Rozhodně to platí pro Kouřícícho králíka -což není vtípek, ale polotmavá 12.
Kedlubnové carpaccio, pesto z lískových oříšků, sušené oregáno a domácí kváskovej chléb se semínky
Smažený hovězí řízek ve valašském panku, omáčka z oříškového másla s angreštem a rybízem, kedlubnový salát s chřestem, ředkví a kerblíkem
,,60″ dní stařený čízburgr, kečup, hlávkový salát, rajče, blaťácké zlato, slanina, uzená majonéza, křupavá cibule, kvašák, bramborová houska