Je v nás zakořeněná touha vrátit se k jednoduchosti. K vůni čerstvě upečeného chleba, k rukám zabořeným v hlíně, k sobotnímu ránu, kdy místo do supermarketu vyrážíme na trh nebo na balkon, kde dozrávají první jahody. Většina z nás však žije ve městech, v bytech s omezeným prostorem a ještě omezenějším časem. Vlastnit malý statek, kde bychom si mohli pěstovat vlastní jídlo, vyrábět domácí produkty a žít více v souladu s přírodou, je pro mnohé jen vzdálený sen. Ale co kdybych vám řekla, že kousek soběstačnosti si můžete vytvořit i v paneláku?
Tento seriál tě provede celým rokem – měsíc po měsíci, krok za krokem. Ukážeme si, jak využít sezónní dary přírody, jak propojit tradiční moudrost s moderním životním stylem a jak udělat z běžného městského bytu místo, kde to voní po bylinkách, chlebu a lidové moudrosti.
Tento seriál tě provede celým rokem – měsíc po měsíci, krok za krokem. Ukážeme si, jak využít sezónní dary přírody, jak propojit tradiční moudrost s moderním životním stylem a jak udělat z běžného městského bytu místo, kde to voní po bylinkách, chlebu a lidové moudrosti.
nebo se přihlaste